خواص بلوبری

یکی از خواص بلوبری کمک به کاهش وزن است که مورد توجه زیادی قرار گرفته است،
اما این میوه خواص زیا دیگری دارد که در این مقاله با آن آشنا میشوید.

خواص بلوبری

خواص بلوبری برای لاغری:

بلوبری میوه ای با خواص فراوان است یکی از خواص بی نظیر آن تاثیر بر لاغری و کاهش وزن،  به ویژه کمک به  بین بردن سریع تر چربی های شکم و پهلو میباشد.
استفاده از بلوبری به دلیل دارا بودن فیبر بالا باعث جلوگیری از یبوست میشود و به حرکات منظم روده کمک میکند.
فیبر به عنوان عامل مهار کننده در سیستم گوارش شناخته شده است.
غذاهایی  با فیبر بالا باعث افزایش سائیدگی و یا احساس پر شدن  معده و کاهش اشتها می شوند.
احساس سیری برای مدت طولانی می تواند  باعث کاهش  مصرف کلی کالری شود. بلوبری باعث هضم بهتر، کاهش وزن و احساس سیری و لاغری میشود.

تحقیقات نشان داده است که مصرف مداوم بلوبری باعث تسریع در از بین بردن چربی های شکمی و پهلو ها میشود.

خواص بلوبری برای پیشگیری از سرطان:

انتوسیانین های موجود در بلوبری که موجب رنگ ابی مات در ان میشود
و به رادیکال های آزاد (عامل های سرطان)حمله میکند و از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری میکند ومصرف نصف فنجان در روز باعث این عمل میشود.

خواص بلوبری بر سلامت پوست:

کلاژن از پوست محافظت میکند. کلاژن به ویتامین  C  به عنوان یک ماده ضروری متکی است، ویتامین  C  باعث کلاژن سازی بیشتر و جلوگیری از ایجاد چین و چروک در پوست میشود
و همچنین ویتامینC  پوست را در مقابل صدمات  ناشی از نور خورشید و آلودگی محافظت میکند.
بلوبری سرشار از ویتامین  C است. 

خواص بلوبری برای بهبود حافظه و عملکرد مغز:

استرس اکسیداتیو (پیروزی رادیکال‌های آزاد بر دفاع آنتی‌اکسیدانی بدن) روند پیری مغز را سرعت می‌بخشد و تأثیر منفی روی عملکرد آن دارد.
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بلوبری در مناطقی از مغز که برای هوش ضروری هستند تجمع می‌کنند.
این آنتی‌اکسیدان‌ها به‌طور مستقیم با نورون‌های سالم ارتباط برقرار می‌کنند که این مسئله موجب بهبود سیگنال‌های سلولی می‌شود.

شاید این مطلب برای شما مفید باشد|  فراموش کردن همسر یا نامزد قبلی

خواص کلی بلوبری:

  • خاصیت چربی سوزی بسیار بالا
  • تقویت عملکرد مغز و تقویت حافظه
  • تقویت بینایی
  • تنظیم کننده فشار خون
  • کمک به هضم غذا
  • پیشگیری از سرطان
  • پیشگیری از عفونت های دستگاه ادراری و مثانه
  • موجب کاهش التهاب در دستگاه گوارش می شود
  • موجب کاهش کلسترول بد و بالا بردن کلسترول خوب می گردد
  • حاوی منگنز و ویتامین E , C است که موجب جوانی و شادابی پوست می گردد

روش مصرف بلوبری:

متناسب با نیاز مصرف خود یک یا چند کیسه بلوبری را در ظرفی حاوی آب جوش ریخته
و سپس قوری را بر روی کتری آب جوش روی اجاق قرار دهید تا به مدت ۱۰ الی۱۵ دقیقه دم بکشد
آنگاه از نوشیدن این دم نوش بی نظیر لذت ببرید.
و هم چنین به این نکته توجه داشته باشید که بهترین زمان برای مصرف این دمنوش ۲۰ دقیقه قبل از وعده غذایی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + سیزده =